Jak długo żyjesz z lekiem?? Jakimi doświadczeniami możesz się podzielić??

15 lat temu

Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl

4816 odpowiedzi:
  • 6 lat temu

Basiu dziękuję za szybką odpowiedź, wszystko powoli się ułoży. Z zoladkiem też muszę uważać, ale "my" kobiety dojrzałe damy radę. Życzę Ci wszystkiego najlepszego. Pozdrawiam 

• 6 lat temu

Jadziu - włosy mi jakby mniej wychodzą. Ale biore cały czas Merz Specjal no i tą odżywkę WAX. Widzę, że mam już odrosty na 1,5 cm. Jadziu ja jestem z 1963. no to jeszcze trochę do emerytury, a czuję się beznadziejnie. Dzisiaj po pracy spałam 3 godziny i nie mogłam się obudzić. Ostatnio tak się czułam przed diagnozą mojej choroby. I nie wiem czy to już z wiekiem czy po tym Spryclu. Ogólnie jest OK, ale muszę uważać co zjem, bo żołądek jest słabszy po tym Spryclu. Pozdrowionka 🙂

• 6 lat temu

Basiu jak tam włosy, wychodzą czy lepiej. Ja przy accordzie nie widzę różnicy, może krótko go biorę i jeszcze organizm nie reaguje. Będę się martwić jak będzie się coś działo. Tak to ogólnie ok. Basiu a spytam tak nieśmiało ile Ci lat do emerytury zostało,odpowiedź nieobowiązkowa. Pozdrawiam 

• 6 lat temu

Nalunia wszystkiego dobrego! Zdrówka zdrówka zdrówka! :)

• 6 lat temu

Nala dasz radę i zawsze miej to z tyłu głowy, że musisz przetrwać ten trudny czas. Trzymaj się i zdrówka, zdrówka Ci życzę. 

• 6 lat temu

Nala fajnie że jesteś wracaj szybko do zdrowia .Pozdrawiam Cię serdecznie.

• 6 lat temu

👍😍  Naleczko tak trzymaj!!!

• 6 lat temu

Nala jak dobrze cię widzieć usmiechnietą. Wracaj szybko do zdrowia ❤❤❤

• 6 lat temu

Kochana Nala - tak musisz się męczyć, szybko wracaj do zdrowia - życzę Ci z całego serca.

Aż mi nie wypada skarżyć się, że nie mam siły do niczego i jestem wiecznie zmęczona, ale tak to już chyba będzie, bo jestem coraz starsza... Trzymaj się Nalunia 😍

• 6 lat temu

Posiałam nasturcję, bratki i stokrotki aby mieć piękne kwiatki do ozdabiania sałatek. Pierwszy kwiatek już jest, ale nie miałam sumienia go zrywać

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat