Też tak myślę Czarownico. Uszy do góry 👍
tak mysle ze przy 5 cm cyście gdyby to byla wznowa marker poszybowal by mocniej ,nie o 2 oczka
Marker 14.3.Miałam juz takie wahania wiec nadal nic nie wiem
Bylam na prywatnej wizycie ,nie wiem na ile lekarz sie nie myli.
Dzieki dziewczyny.Po 17 bede znac wynik markera.
Czarownico, to jednak pocieszające, że mówią o cyście. Wtedy kiedy mówili o cyście pierwszy raz, dopiero Cię diagnozowali i mogli się pomylić. Teraz już wiedzą dokładnie co Ci dolega a jednak mówią o cyście a nie guzie czy przerzucie. Myślę, że to dobry znak. Mocno trzymam kciuki 👊 👍🙂
A swoja drogą to też się trochę przestraszyłam, jakoś tak idziemy równo, w podobnym czasie zachorowałyśmy i do tej pory bez wznowy i tak ma zostać droga koleżanko
I bardzo dobrze, ze tak podchodzisz do sprawy, nie ma co odkładać, trzeba wyjaśnić i mieć to z głowy
Moj rak uprzednio tez mial byc cystą.Narazie staram sie panowac ale emocje biora gore.Jutro zrobie ponownie marker a mam nadzieje poczatkiem tyg zrobie tk.Jutro bede wiedziec kiedy.Nie lubie niejasnosci wiec jak ma cos byc to chce to wiedziec szybko....
Czarownico, to tylko cysta, tego się trzymaj, o ile pamiętam całkiem niedawno badałaś marker i było ok, to mało prawdopodobne aby raptem zrobiło się coś złego. Tez muszę iść do gin bo nie byłam ze 3 lata.