Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl
Witaj Jadziu, jestem po wizycie u hematologa. Znam już wyniki z sierpnia z BCR ABL- mam wynik - 0,02. Dzisiaj ponownie miałam robione badanie BCR ABL i kolejna wizyta w lutym. Mam nadal dawkę 50 mg Sprycla. Mam lekką leukopenię. No i niestety dopadł mnie wczoraj jakiś wirus jelitowy, ale o dziwo lekko to przechodzę, może dlatego, że biorę od paru dni Groprinosin. Pozdrowionka - pisz co u Ciebie po kolejnej wizycie :)
Jadziu, jadę dopiero do hem. we wtorek... dam znać :)
Basiu jak tam wizyta, wszystko ok. Ja jade w czwartek, wstepnie wiem, ze wynik jest troche gorszy od poprzedniego. Jednak ten accord daje ogolnie skutki uboczne a i w badaniach molekularnych widac ze nie jest skuteczny, .Moze cos sie zmieni,,,,,,,,,,,,,, Pozdrawiam
Bożenko Bardzo ale to Bardzo dziękuje. Życzę Ci dużo zdrówka i sił. Mocno Pozdrawiam.
I o to chodzi, wspierajmy się 👍
Witam. Na wstępie życzę wszystkim dużo zdrówka, ja choruje na białaczkę szpiku.
Ale pisze w innej sprawie. Jeśli ktoś ma niepełne opakowanie lub zostało mu bo zmieniał lek chętnie odkupię. Mówię o Sprycel 100mg Firmy Bristol Myers tylko ten mnie interesuje bo ten przyjmuje i nie chce nic zmieniać bo jest skuteczny.
Zainteresowanych zachęcam do kontaktu misiek2lucky@gmail.com. Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka.
Nala odezwij się - nasz Aniołku...😍
Kochani jak tam w jesieni się czujecie 🙂. A ja prawie codziennie patrzę czy nie ma w iadomości od Nali. Dajcie znaka co się dzieje u niej, jak wiecie. Pozdrawiam, trzymajcie się ciepło
dzięki Jadziu i Doroto52 - mam wizytę w listopadzie.... zobaczę …. 🙂
Basiu nie wiem co by Ci poradzić. Ja byłam na zwolnieniu lekarskim pół roku. Może idz i Ty na zwolnienie. Jeśli czujesz się źle, jesteś ciągle zmęczona, zestresowana. Stres w naszej chorobie nie jest wskazany. A i kontakt z różnym ludźmi (chodzi mi o wirusy itd) też nie wpływa korzystnie. Pozdrawiam ☺