dziewczyny ja z prośbą o wsparcie na portalu rakownia czyli rak i siłownia opisana jest historia Ani walczącej z rakiem tarczycy rdzeniastym, bardzo mi przypomina Aniaw naszą koleżankę z tego forum ,która zawsze miała dobre słowo ,wspierała nas mimo swoich problemów.Jesli pomyliłam osoby to bardzo przepraszam ale jakby nie było Ania potrzebuje każdego grosza na rehabilitację i leczenie nr.konta jest na portalu rakownia
Aniu życzę ci dużo siły w walce trzymaj się
Dzięki Dziewczyny za odpowiedź :) Tak obstawiałam, że w grę wchodzi chorobowe tylko za czas pobytu w szpitalu. Szkoda, że nie dają więcej co by człowiek właśnie odpoczął, no ale trudno :P
Ja byłam na diagnostyce w czerwcu i dostałam zwolnienie tylko na pobyt w szpitalu. Nie miałam kwarantanny, ale po powrocie z Gliwic poszłam do rodzinnego i dostałam jeszcze kilka dni zwolnienia, bo chciałam po prostu trochę odetchnąć po tym stresie związanym z badaniami☺
Hej Dziewczyny :) W przyszly piatek ide na maly jod diagnostyczny. Czy ktoras z Was, ktora byla juz na diagnostyce, moze mi powiedziec czy zwolnienie lekarskie dostaje sie w tym przypadku tylko na czas pobytu w szpitalu czy jest to dluzsze L-4?
Zdrówka :*