Witaj Ryszard,
ja co prawda nie po operacji, ale przyjmowałam bardzo silne leki przeciwbólowe ze dwa tygodnie i nie zauważyłam, żeby WBC podskoczyły.
Nadal przyjmujesz ibrutynib? Jak się czujesz?
pieknie RYSIU życze ci nastepnych 18 a czy miałes chemie
Ktoś pytał jak długo można żyć z pbl ,ja w marcu minęło 18 lat.Czy ktoś z was miał jakąkolwiek operację i brał później leki przeciw bólowe i czy podskoczyły WBC?
Ryszard.
bardzo konkretna hematolog leczyłem się uniej mysle ze nas wesprze
Od dzis mamy nowego konsultanta krajowego w dziedzinie hematologii.
Dyrektor Instytutu Hematologii i Transfuzjologii w Warszawie, absolwentka Akademii Medycznej w Łodzi, specjalista w dziedzinie chorób wewnętrznych, hematologii i transplantologii klinicznej – Prof. Ewa Lech-Marańda.
Oby przyniosło to nowe spojrzenie na leczenie Pbl w Naszym Kraju.
witajcie kochani byłem u imunologa który zalecił mi szczepienie przeciwko grypie mimo ze biore chemie co o tym sądzicie hematolog mówi zeta szczepionka nie zadziała sam niewiem co robić
dzieki carlo
Jetem w kontakcie z Posłem PO i Senatorem PIS, osobiście z nimi rozmawialem w sprawie wenetoklaksu.
Powiedzieli, ze pomogą a na pewno będą próbować.
Zobaczymy co z tego wyniknie...
Ja pisałem w imieniu wszystkich chorych oraz lekarzy tez :)
moja córka wysłaław mojm imieniu ztym stresem i odpoczynkiem to masz racje zieloną tez pije pozatym stosowałem zioła Bonifratów kurkume kurkumine olej konopny a węzłu sobierosły duzo pijesoku z buraków teraz mam morfologie lux
Czy ktos oprócz mnie wystosował pismo do Ministerstwa Zdrowia w sprawie refundacji Wenetoklaksu ??