Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl
nie wezmę odpowiedzialności za Wasze decyzje. Ale zacząłem więcej nie brać tych leków niż brać. Wyniki się zepsuły, dostałem nowy lek. A ten. Lek łykam jak tik taki. Jest mi totalnie obojętny. I skończyły się problemy z syfiastymi lekami pierwszego rzutu. Pozdrawiam
dzieki i tobie tez dużo zdrowia
Dora 1119, szpital taki lek wybrał w przetargu. Moim zdaniem chodzi o koszty, wybierają sami, nikt się nie pyta chorego. Co my mamy do powiedzenia......... Po nibixu jest ok a dalej się okaże jak będzie. Życzę miłego weekendu i zdrówka.
Jadwigap wydaje mi się że miałaś nibix, dlaczego ci zmienili?
J
Dorota 52 bardzo dziękuję za informację, też nastawiam się pozytywnie. Powiem Wam, że mnie też jest ciągle zimno, często korzystam z termofora. Nawet gdy na dworze jest ciepło to mi nigdy nie jest za gorąco.. No cóż tak mam. Trzymajcie się
Jadwigap ja brałam accord . Nie było źle. Teraz biorę imanitib teva. To jest wyzwanie,żeby połknąć. Cuduje codziennie,wymyślam sposoby na polknięcie. :) Ale tak jest ok. Wyniki z ostatniego badania 0.01. Pozdrawiam:)
nala123 dziękuję bardzo. Pozdrawiam:)
Basiu też czasami tak mam,ze jest mi zimno. Pod kołdrą telepie.:) Ale teraz już sporadycznie się zdarza. Wcześniej codziennie. Będzie lepiej z każdym dniem . Pozdrawiam :)
czy macie coś takiego? - jest mi wiecznie zimno, nawet pod kołdrą nie mogę się zagrzać....