Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl
Hej Nala odezwij się ):
Witajcie, jestem z forum PBL. Czy macie jakiś kontakt z Nalą? Wiecie co u niej? Martwię się, bo długo się nie odzywa.
Biorę Tasignę 2x400
Pod jaką nazwą bierzesz imatinib i jaką dawkę Zdrówka życzę i pozdrawiam
Basiu bardzo bardzo Ci gratuluję wyniku, widzisz wszystko zmierza ku dobremu. Jednak te leki oryginalne są niezawodne. Ja 6 ego jadę na badania molekularne i to będzie pierwsze badanie przy accordzie. No niestety zawsze mamy o czym myśleć. Pozdrawiam serdecznie
🙂
Jadziu - wczoraj byłam u hematologa, ale jeszcze nie było moich wyników, ale dzisiaj dzwoniłam i mam bardzo dobry wynik molekularny. Jadę w poniedziałek po mniejszą dawkę Sprycla, ze 100 mg zmienią mi na 50 mg i dowiem się dokładnie jaki jest ten mój wynik. Pa....🙂
Witam- czy wśród tego forum są osoby chore na CZERWIENICĘ. Ja mam PBS, a moja mama zachorowała na czerwienice. Chciałabym coś wiedzieć o tej chorobie.
Ja też myślę o Nali, długo się nie odzywa. Miejmy nadzieję, że coś napiszę do nas 🙂
no właśnie Nala - odezwij się 😍