Rak tarczycy
Mam 36 lat. Problemy z moją tarczycą zaczęły się w wieku ok. 12 lat kiedy to, miał miejsce wybuch w Czarnobylu.
Natomiast rok temu zdiagnozowano u mnie raka tarczycy. Wyszło całkiem przypadkowo. Po urodzeniu drugiego dziecka postanowiłam zrobić porządek z moją tarczycą tylko dlatego, ze moja szyja była gruba. Wyniki TSH miałam w normie, FT3 i FT4 także. Był też guz, ten złośliwy guz. Na moje szczęście miał 6 mm. Jestem po wycięciu całej tarczycy i po jodzie radioaktywnym. Nie mam komórek rakowych. Na życie patrze inaczej, dostrzegam to - czego nie widziałam wcześniej.
-
Ona,
i co powiedział lekarz?
-
dzieki :) jutro zdam relacje jak bylo i czego sie dowiedzialam :) dalej oddycham plytkim oddechem ale tak jak mowicie zbliza sie wizyta i to przez nerwy
-
To jak z dentystą i bolącym zębem. Zobaczysz że w poczekalni przestanie cię dusić.
-
to to na pewno od nerwow!
Ona, moja slodka panikarko, jestes sto procent zdrowa!
-
cooper
dzieki :) ja juz jutro ide do lekarza ale nie powiem ze tez sie troche boje :/ na dodatek od wczoraj nie moge zlapac pelnego oddechu - mysle ze to od nerwow :/
-
Ona ja mialem podbne objawy nim stwierdzili alergie. Wyobrażnia podpowiadala mi co ja tam w tych plucach mam a czego nie mam. To byl obłęd, no ale wszystko sie dobrze skończyło.
-
dzieki dziewczyny :)
kasia
co do leczenia to lekarz ogolny to masakra !! do reszty nie mam zastrzezen :) moja endo jest super :)
a takim lekarzem ogolnym co sa tutaj - to i ja moge zostac :)
u mnie kaszel lepiej :) nie kaszlam od 2 dni ale pewnie i tak wroci - wlasnie tak mam ze kaszlam i nie kaszlam
bania fajnie ze sie odezwalas :)
-
Użytkownik @ona25 napisał:
myslalam ze juz wygladam tu jak jakas wariatka
Dla mnie normalna osoba a nie wariatka. Nie przejmuj się tym co niektórzy piszą bo nie do końca wiedzą jak Ciebie tam "leczą".
-
Witam
Ja dalej mam problemy z laptopem
Ono dziewczyno mi się wydaje że wcale dużo nie panikujesz każdy ma prawo bać się o siebie a forum jest po to żeby się wygadać przeciesz jak ktoś nie chce nie musi tego czytać
pozdrawiam serdecznie całą gromadkę miło spędzajcie czas
-
dzieki emma :)
myslalam ze juz wygladam tu jak jakas wariatka bo tak sie martwie i narzekam
pozdrawiam :)