Kochani, jestem zdrowa onkologicznie :) Wyniki badań genetycznych w porządku, wyniki badań immunofenotypowych w porządku. Żadna białaczka, żaden chłoniak, karta DILO zamknięta :)
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za zainteresowanie, które tu dostałam, dzięki temu było mi łatwiej :)
Baaardzo mocno trzymam za Was wszystkich kciuki, miejcie się dobrze i myślcie pozytywnie, bo to podstawa wszystkiego :)
Cichy30310 napisał:witam wszystkich przed weekendem nie odzywałem się ostatnio bo mam doła u mnie WBC 22 tys wezły 4-5 cm też jestem przyziebiony ciągle zmęczony zaczynam funkcionować dopiero w południe chyba przesadziłem z suplementami i ziołami które moja kochana żona mi iciągle parzy
Witam a mozna wiedziec jakie bierzesz suplementy? My jestesmy po chemi i che jakies wlasnie sprobowac, sluszalam kurkumę i zielone herbate
Cichy - niestety suplementy to też chemia która uszkadza żołądek. Dlatego ja ich unikam.
Nic pocieszającego więcej nie napisze bo sama od dwóch tyg nie rozmawiam ze znajomymi, nie chce mi się z nikim rozmawiać, udawać że jest fajnie. Pomału dociera do mnie że ta zasrana pompa jest na całe życie i to mnie bardzo dołuje.
Ale masz racje Kaju - już zaraz weekend i mało tego dzień matki. Oby nie padało.
Ja leże nadal. Boje się sama wyjść z domu. Teraz zakułam sobie pompę w ręke i uczę się jakoś żyć po nowemu. Choć życie póki co z jedną ręką jest głupie .Ale tak mnie boli że nie chcę nią ruszać
nala123 napisał:
Cichy - Ty też się trzymaj! Widziałam Cię - jesteś wielki chłop - będzie dobrze!!
NALA wielki ale psychika mi siadła duzo sie modle ty tez sie trzymaj mamy pieko wiosne szalej na działce