Witajcie! -widzę że humorki dopisują. Czy zauważyłyście, że zabrano nam serduszka.
Nala muszę koniecznie spróbować polecany przez Ciebie olej z drzewa herbacianego
Monia, uwielbiam Cię, tymi swoimi zwariowanymi tekstami potrafisz poprawić nastrój w najgoszy dzień!!!
Gosiu, a mówiła lekarka czemu lżejszą chemię w tabletkach podają starszym? Czy ta dozylna jest jakaś skuteczniejsza? Prawdziwa z Ciebie kobietka Gosiu, zamiast się martwić, ze chemia będzie w żyłę, to Ty się cieszysz, że zakwalifikowano Cię jako młodą - takie nastawienie bardzo mi się podoba!!!!
a ja wam powiem ze jestem szczesliwa bo mam orzeczenie na 5lat pewnie mysla ze mi po tym czasie przejdzie hihi. No i...od jutra pracuje 7h alleluja
Witaj Ilusia.Super, że do nas dołączyłaś. Ja również miałam badanie immunfenotypowe ambulatoryjnie-pobrali mi krew i poszłam do domu. Wynik odebrałam za kilka dni podczas wizyty u hematologa.Także prawdopodobnie Twoje pieski będą miały swoją panią. W jakim mieście się leczysz?
gosiu a powiedz w jakim czasie i jaka ilosc wbc ci wzrosla?chemie daja powyzej 100 no ale skoro lekarz mowi to wie co robic.
witam serdecznie nowa koleżankę wspaniale ze do nas dolaczylas.ja takie leukocyty mialam cho cho 3lata temu.jesli chodzi o to jak dlugo czekalam na wyniki to...miesiac.ale to tylko z krwi obwodowej.nic wiecej i moze to bylo dla lekarza wystarczajace.
jesli trzeba przyjade do ciebie i potrzymam za reke😁 w koncu jestem niepelnosprawna i mam wiecej urlopu hihi.BEDZIE DOBRZE BO JESTESMY Z TOBA GOSIU 👌
gosienko zmartwilas mnie.ale dziewczeta maja racje po remisjach ludzie zyja jeszcze baaardzo dlugo