szkoda. Dziekuje za informacje Agnieszka 76 :)
Jakoś trudno mi się przyzwyczaić do nowej szaty graficznej...a być może nasze współtowarzyszki nas szukają, bo nie tak łatwo teraz trafić. Czy wiecie może czy można usunąć ten panel z prawej strony z najpopularniejszymi tematami i innymi? Jakoś mnie rozprasza.
Jeśli Cię to Monia pocieszy - mnie tez bolą gnaty :D Też sobie muszę sprawdzić D3
cos dziewczeta siedza cicho moze tez bladza zanim znajda droge
nie no zalamka ciagle cos mi dolega i boli.a do pracy trzeba chodzic i w domu jest przy czym sie zakrecic.niech to wszystko.... Dobra troche mi lepiej dzieki za wysluchanie mnie😁 sciskam was kolezanki.Nalu tak trzymaj pieprzyc to wszystko za przeproszeniem hihi
kurde chyba mam jakies zapalenie kolana nie wiem jak to nazwac.czy stawow czy sciegna.nie wiem od czego to jest ale tak boli az chodzic nie moge.przeciez nie cwicze nie biegam wiec nie nadwerężylam.
Moni - jestem pewna że to od braku vit D. Mnie też bardzo rwą kości!!! Chromolę ucieczkę przed słońcem i będę na słońcu troszkę siedziała!
dziewczeta tez nieźle pobladzilam w tych nowosciach ale juz zwami jestem.od pewnego czasu strachnie boli mnie kosciec. Stawy nog i rąk. Myslicie ze to przez niedobor wit D3.chodze cal połamana ciezko mi az kucnac.
o kurcze, dziewczyny, jak mozna bylo nas tak rozdzielic bez zapowiedzi!! Balam sie, ze mi znikniecie na zawsze hihi.
Oglądam i testuję nasze nowe miejsce spotkań.😇