Gosiu wszystkie jesteśmy z Tobą! Czasem mnie nosi, ale jak mówi moja pani doktor - głową muru nie przebijesz😉
Dzięki Monia🙂
Wywiadów i artykułów jest więcej trzeba tylko poszukać
Jola przeczytałam ten wywiad,podałaś dobrą stronę
Dzięki Rysiu za informacje ,cieszę się ze terapia wreszcie zadziałała i że teraz wyniki są dobre i że Ty się dobrze czujesz,jak będę miała jeszcze jakieś pytania odezwę się na maila.Gosia
Z tego co wiem to najpierw chemia dożylna jak nie skutkuje to kwalifikują do programu.Ja na razie dostaję za darmo ale jak by przyszło płacić z emerytury to skontaktowałbym się z grabarzem bo nawet na jeden miesiąc nie miałbym szans,Ryszard.
Witaj Gosiu ,chorobę rozpoznano w 2000 r ,pierwsza chemia w 2005 tabletki leukeran + sterydy następna chemia w 2009 też leukeran i kolejna w 2013 ponownie leukeran i po 9 miesiącach przestał działać i dostałem dożylną bendamustyna +maptea.Po 6 cyklach wyniki super ale po 5 tygodniach WBC -65 tyś i wtedy załapałem się do programu i cały czas biorę ibrutinib wyniki prawie idealne.Leczę się w Lublinie mamy bardzo dobrych hematologów.Jeśli ktoś chce więcej na mój temat to proszę na mejla odpowiem na każde pytanie o ile będę znał odpowiedź.W ubiegłym roku udzielałem wywiadu przedstawicielom producenta leku jako jedyny z całego
województwa lubelskiego za to dostałem kolorowy album z wywiadami i zdjęciami ze wszystkich województw.Pozdrawiam wszystkich na forum Ryszard.
pewnie sa inne jeszcze przeslanki u Gosi ze tak szybko dzialaj.Bede z toba Gosiu 29.08.
Jolu to ja juz sie cieszylam ze tak jak Rysiek bede miala lek ktory pozwoli mi na dludlugowiecznosc a ty mowisz ze...nie dla psa kielbasa 😩
kurde zobacz Gosi wprowadzac beda chemie przy 70tys wbc.ja sama mam 29tys wbc.limfo 92tys a neutr.11 .lekarz mowil ze daleka droga do chemi bo dopiero jak przekrocze 100tys. Cos zaczna myslec.
Jak chcecie przeczytać wywiad to wpiszcie tytuł bo coś żle wpisałam stronę