Joka0 napisał:
https://www.onet.pl/?utm_sourc...
No niestety to było do przewidzenia...
nala123 jak tam? Lepiej chociaż troszkę?
Dziękuję Wam kochani, ale nie podoba mi się to wszystko. Mniej skutków ubocznych miałam po chemioterapii tej agresywnej. Mam wydęte brzusysko, skamieniały żołądek i nie mogę oddychać i jestem taka zła. Chyba się popsułam
Naluniu, bardzo mi przykro z powodu śmierci Twojej koleżanki...
A Ty już teraz lepiej się czujesz? Czemu nie miałaś leku 15 godzin?
Nie wolno Ci się dołować, musisz być silna dla siebie i dla nas, jesteś naszym promyczkiem :)
Dzień Dobry
Przepraszam, że się nie odzywałam ale ……….. Trafiłam do szpitala tak nagle. W ciągu 15 godzin mój stan zdrowia tak się wydolnościowo i oddechowo pogorszył, że już nawet nie mogłam mówić, na wózku mnie przywieźli. Wtedy zdałam sobie sprawę co lekarka mówiła, jaka ta druga choroba jest agresywna i okropna. Znowu płuca i osierdzie zalały się wodą, woda na wątrobę poszła. A wszystko to bo 15 godzin nie było leku. Strasznie mnie to załamało. Tak szybko to się działo! No i trzeba było nowe wkłucie zrobić, a to ból okropny, obrzęki, ketonal w żyłę nie pomagał. A później jak już jakoś doszłam do siebie to zmarła moja koleżanka, która miała ten rodzaj nadciśnienia płucnego co ja. Zmarła nie doczekawszy się nowych płuc. I tak strasznie mnie to przybiło.
Sciskam i pozdrawiam was wszystkich z dolnego śląska. Buzka.😎
Jolu co z tobą? Nadal cisza?kiedy masz wizyte kontrolna?ja we wrzesniu. W lipcu szykuje sie na operacje zatok.trzeba zrobic bad.krwi.ekg i inne.
Nalusia szczerze nie chce mi sie jechac do wroclawia by cie odwiedzic.przepraszam cie ale jakos tak jestem zmeczona i nic mi sie nie chce.i jeszcze ta pogoda.
Spotkamy sie na jakims zjeździe. 😗
Witajcie kochani
Ja siedze u mamy pod Wroclawiem.leje juz tydzien.az nie chce sie zyc. Próbuje gdzies mimo to wychodzic.ale po malych odleglosciach jestem fatalnie wykonczona.
Bylam u pulmonologa i mam zaostrzenie astmy.charczalo we mnie jak w starym traktorze.😍
Dostalam silniejsze leki i jest lepiej.
Nie wiem czy to zasapanie przez astme.bialaczke czy....ze starosci.haha