Jak długo żyjesz z lekiem?? Jakimi doświadczeniami możesz się podzielić??

15 lat temu

Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl

4838 odpowiedzi:
  • 8 lat temu
    Muszę jeszcze mamę może jakimiś witaminami wspomóc żeby lepiej przechodziła chorobę
  • 8 lat temu
    Kasblo- początki są zawsze ciężkie ale będzie dobrze trzymam kciuki za mamę :D :D
  • 8 lat temu
    Kasblo - chemia to chemia, pogadać lekarze muszą i powiedzieć co trzeba. Ale mama młoda!!!
  • 8 lat temu
    Kasblo- o komplikacjach muszą mówić ale nie muszą występować, po grypie też mogą być komplikacje
  • 8 lat temu
    W Kielcach świętokrzyskie centrum onkologii. Tez mam nadzieje ze damy z ta ostra białaczka. Mam nadzieje ze chemia obędzie się bez żadnych poważnych komplikacji.
  • 8 lat temu
    W Kielcach świętokrzyskie centrum onkologii
  • 8 lat temu
    Kasblo- grzybki przy ostrej to normalne, byłam w klinice na początku mojej choroby to każda kobitka coś miała. Umiejscowione są w wilgotnych ciepłych miejscach, przy przyjęciu na oddział zaglądają z latarką do buzi dlatego to wykryli, w innych miejscach tez mogą być. Nie jest to nic nadzwyczajnego także kaszel czy opryszczka Jest to pierwsza chemia mamy dlatego jest odizolowana. Mama jest młoda da radę . A gdzie mama się leczy?
  • 8 lat temu
    Mama ma 57 lat. Młoda jeszcze i przede wszystkim moja ukochana mamusia. Dwa miesiące zmarł nam mamy tato mój dziadziuś a teraz kolejny cios.
  • 8 lat temu
    Kasia a ile mama ma lat. Jest osłabiona, bierze antybiotyk i grzybica się przeplatala.Lekarze mówią co się może zdarzyć bo dla nich to chleb powszedni,ale nie martw się dadzą radę. Trzymaj się
  • 8 lat temu
    A grzybice mama ma bo najpierw była na laryngologii z podejrzeniem ostrej anginy i z powiększonymi migdałkami.

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat