Rak piersi
Jestem po mastektomii dwa lata i nie mogę jeszcze dojść do równowagi ,nie mam żadnego wsparcia borykam się z nim sama ,czasami mam wszystkiego dosyć.Proszę o jakieś rady bo nie mam nawet z kim o tym porozmawiać .
-
Czy ktoś wie jak mozna wykonac rezonans piersi na NFZ?
-
Witajcie, przez ostatnie pół roku zmagałam się z rakiem bliskiej mi osoby. Jest już po operacji, jest pełna optymizmu i pozytywnej energii, jednak jej choroba odcisnęła na mnie ogromne piętno. Myślę o nowotworze dniami i nocami. Martwię się, czytam i współczuję z wszystkimi, których to dotknęło. Wierzę, że nagłaśniane raka piersi pozwoli na ogólną akceptację otoczenia. Na to, żeby Kobiety które to przeszły nie czuły się gorsze od innych. Wciąż są pięknymi kobietami.
Moje fotograficzne uwrażliwienie jednak nie pozwala mi milczeć. Jeśli któraś z obecnych tu pań byłaby chętna na niezobowiązującą rozmowę jestem otwarta na propozycje. A nóż wykluje się z tego coś więcej. Jestem z Wrocławia.
Pozdrawiam każdą z was. Pamiętajcie i uwierzcie, że jesteście piękne i nic tego nie zmieni!
-
Użytkownik @kasiakotek napisał:
Ja też jestem po mastektomii zachorowałam w 2007 roku mając 27 lat. Nie należy się tak łatwo poddawać.Dzięki takiej akcji jak ta możemy się wymieniać swoimi doświadczeniami oraz wzajemnie pomagać .Pozdrawiam i głowa do góry.W razie co służę pomocą.
-
kochane , która ma film "szminka"?????? zrobiłam juz chyba wszystko zeby go dostac i nic???????dlaczego takie wartosciowe filmy sa tak trudno dostepne??????????????prosze jezeli któras mogła by mi go nagrac i np wysłac byłabym bardzoooooooo wdzieczna. czekam na kontakt 792200385 buziole dla wszystkich!!!!!!!!
-
I zgadzam sie z Toba Luiza. Kontakt z lekarze i tradycyjne badania to podstawa. Pozdrawiam
-
Taterniczko to są bzdury nie daj się nabrać. Oni żerują na ludzkiej naiwności!
-
Witaj, Madziutek825. Czy sms po kod jest bezpłatny? Czy ten tes wogóle jest bezpłatny? Jesli nie to ile kosztuje? Pozdrawiam
-
W ówczesnej "rakotwórczej" rzeczywistości warto być dobrze poinformowanym, posiadać świadomość zagrożeń, jakie niesie ze sobą ta jakże powszechna i dziedziczna choroba. Istnieje " Nowa metoda wykrywania raka ". Wejdź na stronę [usuniete przez moderatora] - przejdź test i uzyskaj informację o tym, czy w Twoim organizmie znajduje się nowotwór.
-
Witam,
A jakie macie zdanie na temat przeciwdziałania symptomom chorób nowotworowych u każdego z nas?? Czy warto znać objawy tej niewdzięcznej bardzo często dziedzicznej choroby?? Przecież wcześnie wykryte zmiany nowotworowe są całkowicie wyleczalne. W dzisiejszym świecie gdzie tak powszechnie spotykamy się z występowaniem chorób nowotworowych niezbędna jest wiedza na temat wszelkich nowych metod wykrywania raka. Ostatnio przeglądając strony www natrafiłam na bardzo ciekawą stronę poświęconą nowej metodzie wykrywania raka [usuniete przez moderatora] . Gorąco polecam
-
Witam serdecznie:) W mojej rodzinie spotkalam sie z przypadkiem raka piersi:( chcialam sie duzo dowiedziec na ten temat. Pomogla mi w tym polecana przez znajomych strona internetowa [usuniete przez moderatora]. Na ktorej zamieszone sa nowe metody wykrywania raka:) Serdecznie polecam. Jezli chcecie sie wiecej dowiedziec na ten temat.