Nala skład chemii dobiorą dopiero po badaniach genetycznych tak mówiła moja doktor, także czekamy do sierpnia ale dzięki Ci kochana ,wiem że musi być dobrze przy waszej pomocy i moich bliskich. Dam radę .
www.medexpress.pl hematoonkologia przełomowe leki są zarejestrowane w Polsce, ale nie są finansowane przez NFZ.
Rysio miał zapewne to szczęście, że załapał się do badań klinicznych i dlatego jest leczony Ibrutinibem. My tego szczęścia nie będziemy miały, bo ten lek jest u nas zarejestrowany ale nierefundowany. Koszt miesięcznej kuracji wynosi 30 tys. i lekarze o tym leku nawet nie wspominają
Rozumiem Gosiu. Strach przed nieznanymi lekami, każdy się boi.
Pamiętaj jednak, że medycyna idzie do przodu i Twoja chemia może okazać się nie taka straszna. Na pewno będzie dobrze. Wiesz już jakie leki będziesz dostawała? Mogę popytać w moim szpitalu - jeśli chcesz oczywiście.
Aniu leukocytów mam prawie 70 tyś a limfocytów 90 tyś , neutr. 3,5
Nala wizytę mam 29 sierpień i wtedy ma zapaść decyzja o chemii,nie ukrywam że się boję samej chemii i tego jak się będę czuła po
moni to jakie miałaś wbc że lekarz tak powiedział? A twraz jakie masz ? Ta chemia to już postanowione?
Gosieńko! A od kiedy będziesz miała tą chemię?
Ściskam Cie mocno i pisz nam jak się czujesz !!!!!!
Witaj Rysiu cieszę się że się ponownie odezwałeś!! ja niedługo będę miała podaną pierwszą chemię , strasznie się .boję ,czy Ty też zacząłeś leczenie od chemii dożylnej ?jak długie były remisje? i jak się teraz czujesz?,pozdrawiam serdecznie
sciskam wszystkich🖐