Monisia - czekamy na wieści
Trzymaj się Monia😍
Witam... wlasnie sie dowiedzialem, ze Ibrutinib wszedl na liste lekow refundowanych na PBL i powiniem od stycznia byc w Polsce dostepny. Niestety, w klauzuli zawarty jest paragraf, ze pacjent musi wykazac delecje p17...
Na poczatek dobre i to...
Monika dołączam do grona trzymających kciuki , zakłam że będzie dobrze ,a zwolnienie możesz wziąć w każdej chwili żeby odpocząć i nabrać sił..Powinnyśmy się oszczędzać🙂
Monisia, ja rowniez bardzo mocno trzymam kciuki!!
moni1 zaraz daj znać co u Ciebie jak badania. Oczywiście trzymamy kciuki za Ciebie
Dziewczęta i panowie.w srode ide na wizyte beda wyniki usg wezlow i brzucha.jestem pelna obaw b.zle sie czuje.b.slaba.zeby mozna było spalabym caly czas.worki pod oczami jak u babci.jesli cos przyrosnie.ide na zwolnienie lek.by spac 😁 trzymajcie za mnie kciuki. Odezwe sie by...pojeczec 😆.goroco pozdrawiam.
W Lublinie jest też bardzo dobra prof.Iwona Hus o PBL Hans ma rację nie wolno dawać się truć przedwcześnie.Ryszard.
Aniawajs napisał:Czyli Wszyscy mówicie , mam zmienić lekarza?? W katowicach ma bardzo dobre opinie .Ale jednak to poważna sprawa chemia to chemia .Nawet nie pamiętam jaką by chciała podać ( 3 dni dożylna w ciagu jednego tyg chyba zastrzyk )
Aniu
Uważam, że naprawdę nie zaszkodzi podpytać drugiego lekarza. Bo trzeba wziąć pod uwagę również i Ciebie - w takim sensie że będziesz spokojniejsza!!