Joka - to super!!! Świetna wiadomość!! Nawet jeden na milion to tak jak w toto lotku :) więc odpada, aby Cię coś nowego złapało :) Bardzo się cieszę!!!
Troche spadl mi ponixej normy hemakryt.hematolog powiedzial ze póki czerwone. hg i plytki sa w normie wszystko bedzie ok.
Jolu ja na 10:30.nie wiem po grzyba umawia sie ze mna co 2.5 m-ca juz drugi raz.wczesniej co 4 miesiace chcial mnie widywac.a moze ....mu sie podobam haha😁..
Fajnie by bylo bysmy sie spotkały 😉
Dostalam od hematologa zwolnienie do 27.10 rany jestem wyspana za wszystkie czasy.az chumorek mi sie trzyma.
Jak robiono mi usg.to przy okazji wykryli torbiel 4×3cm na jajnkiu.jak nie urok to ...normalka😤
Są teraz w sprzedaży owoce kaki, są bardzo smaczne i prawdopodobne wyciąg z tego owocu może hamować rozwój komórek białaczki. Ja zajadam się tymi owocami z nadzieją, że chociaż kilka komórek nowotworowych padnie😁
jest tu ktoś, kto leczy się w Rzeszowie?
Dziewczyny z moją zmianą w nadnerczu musi być dobrze. Wyczytałam, że zapadalność na nowotwór złośliwy wynosi 1-2 przypadki na milion w ciągu roku. Czyżbym była aż taką szczęściarą?😕
Nala, jak tam Twoje wypieki ?
Odzywaj się do nas, bo ostatnio gdzieś się nam zagubiłaś. 😊
Carlo od kiedy wiesz, że masz pbl i czy jesteś już zdiagnozowany?
Mi też przez jakiś czas WBC rosło i spadało, teraz pomału przy kolejnych badaniach idzie w górę.
Moniczko jak tylko doktor będzie wyznaczał wizytę ok 10.01 poproszę o ten termin. Na którą godz idziesz?
Jolu bedzie good😜.Rusjanek cos mowil o klopotqch w rejestracji na Chocimskiej.ktos tam sie zwolnil.jakas szefowa i moze byc klopot z zaplanowanymi wizytami.mnie zapisal na 10.01 ale kazal dzwonic.trzymaj sie bede z tobą 😁.i powiedz ze tez chcesz wiz na 10.01 to sie spotkamy😉