Jak długo żyjesz z lekiem?? Jakimi doświadczeniami możesz się podzielić??

15 lat temu

Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl

4824 odpowiedzi:
  • 12 lat temu
    Inma ... gratulacje :) Tęsknię za momentem, kiedy będę mogła napisać to, co ty :)..

Ewo..Co do klinik wrocławskich ... coś mam wrażenie, że ich sława jest zbyt mocno rozdęta w stosunku do rzeczywistości..
  • 12 lat temu
    Mama jest leczona we Wrocławiu-hematolog, a od jutra w Wałbrzychu na pulmonologii. Jutro lub pojutrze ma mieć ponowną punkcję i kolejną diagnostykę, bo ta we Wrocławiu na pulmonologii pozostawiała wiele do życzenia. Nasza wałbrzyska pani ordynator była lekko zszokowana,że mogli mamę wypisać ze szpitala pulmonologicznego we Wrocławiu w takim stanie.
    Ja też czytam blog Doti- i cały czas się pocieszam ,że skoro ta dziewczyna tak walczy to i mojej mamie się uda... Pozdrawiam Ewa
  • 12 lat temu
    Witam wszystkich !
    Bylam dzisiaj u lekarza.Wyniki super,jestem zadowolona,moja rodzinka tez. Jestem w remisji calkowitej... super !
    Pozdrawiam wszystkich :)
  • 12 lat temu
    Miejmy nadzieję :)
  • 12 lat temu
    Kurcze ten jej blog jest zarąbisty! trzymam kciuki za nowe wpisy!
  • 12 lat temu
    Wie, że jest :) .. juz po napisaniu tutaj wlazłam na jej blog i dopiero wtedy zobaczyłam, że pod ostatnim postem jest masa komentarzy...z nich się dowiedziałam, ze parę razy było z nią krucho, nadal nie jest dobrze, ale jest tez nadzieja.. I dobrze.. Sporo zawdzięczam lekturze jej blogu...
  • 12 lat temu
    Doti jest chyba po przeszczepie.
  • 12 lat temu
    P.s> Robię offtopy, ale może ktoś wie, co się dfzieje z Doti, tą która pisała blog "Zdrowa w szpitalu"? Ostatni wpis był 25 stycznia i dalej juz nic...
  • 12 lat temu
    Dobre wieści od Waldka, złe od Ewy.. i tak jakoś się to życie toczy... Szkoda, że nie może być samych dobrych...
  • 12 lat temu
    Witam troche wody uplynelo od ostatniego wpisu,jestem po badaniach USG i krwi wszystko jak powiedzial Onkolog jest wunderbar...nawet wartosci watrobowe zaczely spadac zadnych skutkow ubocznych wlasciwie od dwoch miesiecy prawie nie bylem na chorbowym juppi...pozdrawiam wszystkich serdecznie

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat