Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl
Jadwiga maść i krople muszą być z antybiotyków. Nie ma to nic wspólnego z lekami które bierzemy na psb wg mnie jest to bakteryjne zapalenie spojówek i nosi być antybiotyk. Moja doktor mnie też chciała wysłać do okulisty ale poprosiłam ja i receptę na maść z antybiotykiem
Jadwiga ja też mam problem z oczami. Zapuchniete, łzawiące a to Ci się wylewa z oczu to pali powieki jak kwas. We wtorek od mojej hematolog dostałam receptę na maść i krople no i pomogło. Lek nazywa się TOBREX
Kochani czy ktoś z Was miał lub ma dolegliwości ze wzrokiem. Otóż od około miesiąca mam pieczenie, ból oka. Byłam prywatnie u okulisty który stwierdził stan zapalny oka, dał leki ale słaba poprawa. Czuję taki dyskomfort. Może ktoś coś podpowie. Pozdrawiam
Elu to życzę Ci jeszcze dalszych dziesiątek w zdrowiu. Pozdrawiam 🙂 ❤️
.
Mam do Was pytanie czy bierzecie jakieś środki osłonowe na żołądek?. Gdyż ostatnio coś mnie boli i 15 października miałem robioną gastroskopię i wyszło mi że mam 6 nadżerek na żołądku i zapalenie żołądka. Piję siemie lniane ale trochę pomaga. Ale mam pytanie czy bierzecie jakieś probiotyki lub inne rzeczy aby osłonić żołądek. Biorę Sprycel już 14 miesięcy
Nala to dobre wieści ze Twoje zastawki trochę odpoczna od tego bombardowania lekami. To dobrze,widać że nie są zniszczone tylko przemeczone 👍
Nala te oczeta udają ze nic sie nie stalo jak na chwilke wychodze a ze stolu kanapka dziecka znika. No bo czy te oczy mogą kłamać?