Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
ania2 / Dziękuję mama czuję się dobrze:) Tak mama miała te wlewki i tak jak już wcześniej pisałam było wiele obaw bo jak człowiek się naczyta w internecie o skutkach ubocznych to aż głowa boli. Na szczęście mama dobrze je toleruje. To nie jest chemia, dokładnego składu tego specyfiku nie znam, ale najważniejsze żeby pomogło.
gloria spokój najważniejszy i dobry nastrój:) Pozdrawiam gorąco
-
My przygotowujemy sie do kolejnej chemii i o dziwo jest coraz bardziej spokojnie!
-
Najważniejsze żeby było skuteczne!!!
-
Jeśli myślimy Carla o tej samej to chyba to nie jest chemia
-
Czyli to nie jest chemia?
-
Bogda -ważne,że nie nacieka więc ratuj pęcherz ile się da:))))Wlewki -jak Misia pisze nie są czymś strasznym a wiele mogą pomóc:))))Jak dobrze pamiętam Misia to Twoja Mama też miała wlewki ? Jak Mama się czuje?Pozdrawiam Was:))))
-
Witam serdecznie! Dawno mnie tu nie było.
bogda głowa do góry trzeba być dobrej myśli. Trzymam kciuki żeby wlewki poszły dobrze:)
ba67 trzymaj się dzielnie, wszystko będzie dobrze, bo przecież nie może być inaczej.
Buziaki dla wszystkich:)
-
Carla
Wlewki to znaczy, że wlewają przez cewkę moczową płyn a konkretnie bakterie grużlicy która ma na celu zabić komórki rakowe w pęcherzu. Jednym to się udaje inni i tak muszą mieć usunięty pęcherz, nie wiem do których ja się będę zaliczać.
Pozdrawiam
-
Bogda a co to są te wlewki? na czym to polega, bo ja nie mam problemu z pęcherzem ale mnie to zaciekawiło.
-
ba67
Trzymam kciuki za Ciebie zobaczysz, że będzie wszystko dobrze, myk myk i po tygodniu będziesz w domciu
Sciskam Cię kochana