Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
Dziewczyny!
Dziękuję Wam za wsparcie duchowe,jesteście kochane,nie mogę Was zawieść.Pozdrawiam,buziaczki:-}
-
Witajcie Kochani!
Jestem po rozmowie telefonicznej z onkologi,na temat wyniku badanych kości.KOCHANI JAK MAM TO POWIEDZIEĆ???Powiem wprost NIE MA PRZERZUTU DO KOŚCI!!!Nie macie pojęcia jak się cieszę,że ten potwór tam się nie dostał,ale niestety wlazł do węzłów.Pytałam pana doktora co mam zrobić z tą nieszczęsna bolącą nogą,odparł,że ogrzewać termoforem i brać leki przeciwbólowe jak do tej pory,ale gdyby ból się mocno nasilił,to mam się do nich zgłosić do poradni leczenia bólu,i tam na pewno coś poradzą,a pal to licho niech boli,najważniejsze że to nie ból przerzutowy,jakoś wytrzymam do 20 grudnia,na oddziale przy zmianie chemii,poradzą sobie z tym bólem.Kochani czyżby świat zrobił się weselszy,czy tylko mnie się tak zdaje.Taka wiadomość dodała mnie większych sił do walki,zatem WALCZĘ ZE ZDWOJONĄ SIŁĄ!!!PODOŁAM,BO NIE MOGĘ SIĘ PODDAĆ.Pozdrawiam buziaczki:-}
-
witam i pozdrawiam wszystkich
hanna czytałam co napisałaś i widzę że jesteś bardzo silną kobietą,nie poddawaj się bo walkę trzeba wygrać,wygrałaś większą jej część to i resztę musisz wygrać, nie ma innej opcji, dla nas wszystkich musisz to zrobić bo my liczymy na ciebie jako przykład wygranej tak jak czarownica wygrała i ty też musisz,tylko walcz z całych sił dla siebie ,dla rodziny no i dla nas, ja jutro jadę na pierwszy tomograf po operacji -5 miesięcy i boje się bardzo ale cokolwiek wyjdzie i tak będę walczyć ile się da ,bo jest dla kogo żyć i są marzenia niespełnione które trzeba spełnić, trzymaj się kochana ,pozdrawiam cię serdecznie i nie ustępuj ani o krok
-
Heniek lekarze dobierają rodzaj terapii najlepszy dla danego pacjenta.
-
Heniek
Ja mam wlewki ale to nie jest dobra czy zła wola lekarzy że jednym podają innym nie, to zależy od tego jak guz jest umiejscowiony, jeżeli nacieka na mięśniówkę pęcherza to nie dadzą wlewek.
-
Haniu
Napewno są chwile zwątpienia wierzę Ci, ale tak jak napisałaś MUSISZ skarbie walczyć a wszystko będzie dobrze.
Haniu jestem z Tobą całym sercem. Nie zastanawiaj się nad takimi sprawami "ile ci zostało" bo to jest w rękach Boga ale jeżeli mu pomożesz to zobaczysz dożyjesz prawnuków.
Ściskam Cię SILNA KOBIETO
-
-
Hanna kochana wierzę ,że wszystko się uda!!!!!Musisz być silna jak zawsze-jestem z Tobą z całych sił na prawdę buziaczki:))))a jak mąż się czuje?Heniek -powtórzę słowa naszej Kochanej Czarownicy-Po wizycie prosto na forum do raportu:)))Pozdrawiam Was:)))
-
Heniu, czy dokonałeś wyboru?? Tak mi sie przynajmniej wydaje:)
Po wizycie prosto na forum do raportu:))
Pozdrawiam.
-
Haniu, masz jeszcze nie jedną misję do spełnienia i żyć będziesz:)) Po prostu musisz być z rodzina i z nami:))
Jak tylko będziesz coś wiedziała to pisz:)
Całuski:))