Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl
Kosma ja żyję 22 lata i mam się dobrze. Ty również myśl pozytywnie i będzie ok.Bialaczek jest kilka rodzajów, ale przewlekla jest łagodniejsza, samo słowo przewlekła ma znaczenie. Nie wiem dlaczego ten chory chce za granicę, może tam będzie robił przeszczep szpiku. My niestety mamy to co mamy. Pozdrawiam i życzę zdrówka ♥️ ☺️
Tak mnie kiedyś zastanawiała jedna rzecz co z tymi wszystkimi osobami które się udzielały na początku tego wątku na forum tzn 8 lat temu. Jak się mają jak wygląda leczenie i czy żyją!
Przewlekła białaczka szpikowa to 1 faza Białaczki Szpikowej i nie ma w niej już żadnych innych faz. Wg mojej wiedzy
Witam rzucicie okiem i napiszcie co sądzicie tylko szczerze:
http://pomagamanietylkogadam.pl/#
Z góry dzięki pozdrawiam
Dzięki Ela
Pozdr
Hey wszystkim.
Czy orientujecie się jak jest przewozem samolotem naszych leków tzn w bagażu podręcznym ?
Czy normalnie można je mieć czy trzeba mieć jakieś papiery od lekarza ?
Nie chce wkładać leków do bagażu nadanego bo jak mi zgubią to wtedy zostanę bez niczego.
Pozdrawiam